Zapekané kura so štyrmi druhmi syra. Základ pokrmu.
Hmotnosť: 32g
Syrový prášok 26,9 % (Camembert 12,2 %, dánsky syr 8 %, Ementál 3,4 %, Gouda 3,3 %), zemiakový škrob, sušený glukózový sirup, jedlá soľ, slnečnicový olej, sušená mletá zelenina (cibuľa, cesnak), sušený kvasnicový výťažok, sušená mliečna srvátka, cukor, sušená petržlenová vňať 0,4 %, koreniny (oregano, kurkuma), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), minerálna látka (jodičnan draselný), % - vztiahnuté na obsah zložky v celom výrobku
Môže obsahovať glutén, vajcia, sóju, zeler a ryby.
Alergény sú vyznačené hrubým písmom.
Skladujte v suchu pri izbovej teplote.
1. Kuracie prsia nakrájajte na plátky (4 ks po 100 g) a vložte do misy na zapekanie.
2. Obsah vrecka vsypte do 250 ml smotany na šľahanie, dobre zamiešajte a prilejte k mäsu.
3. Pečte vo vyhriatej rúre asi 30 minút pri 200 °C (180 °C v teplovzdušnej rúre).