Üdvözöljük

GYORSAN ÉS KÉNYELMESEN

Termékeinket odafigyeléssel választjuk ki és ételeink készítéséhez friss és helyi nyersanyagokat használunk.

Heti menüajánlat

Rólunk

A Baranyai Élelmiszerbolt 1998-ban nyílt meg családi vállalkozásként. Széles árukínálatunkkal, udvarias, gyors kiszolgálással rövid időn belül Dunaszerdahely egyik közkedvelt és népszerű élelmiszerboltjává váltunk. 

Az élelmiszeren (alapvető élelmiszerek, pékáru, zöldség, gyümölcs, italok, fagyasztott áru…) kívül árukészletünk közé tartoznak még a szépségápolási, háztartási  termékek, állateledelek, napilapok, magazinok, ajándéktárgyak is. Boltunk külön figyelmet szentel az egészséges táplálkozást elősegítő termékek árusítására is, és a speciális diétát fogyasztók (lisztérzékenység, cukorbetegség…) is sokféle termék közül választhatnak.  

Vásárlóink igényeit szem előtt tartva árukínálatunk egyre bővült, így szükségessé vált a bolt kibővítése, átépítése, melyre 2008-ban került sor. Az évek során a bolt alkalmazottainak száma megnövekedett, de a családias hangulatú, megbízható, pontos, figyelmes kiszolgálás még mindig erényeink közé tartozik.

Az élelmiszerbolt mellett egy falatozót is üzemeltetünk, ahol hetente megújuló, házias ízvilágú reggelivel és ebéddel várjuk vendégeinket.

Heti menü

Házias és ízletes

Nálunk az ételek mindig frissek, a legjobb otthoni receptek alapján készülnek és az adagok eleggé nagyok ahhoz, hogy ne távozzanak éhesen. Egyszerűen otthon érzik magukat.

RENDELÉS ONLINE

Menüajánlatunk

Kínálatunk ételei mindig frissen készülnek. Jó étvágyat kívánunk.