Jemný kukuričný škrob je prirodzene bezgluténová potravina.
Piškótovému cestu dodáva jemnú štruktúru. Možno použiť na prípravu rôznych dezertov, náplní a omáčok za tepla.
Hmotnosť: 200g
Kukuričný škrob.
Môže obsahovať mlieko, vajcia a orechy.
Alergény sú vyznačené hrubým písmom.
na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energia | 1513 kJ / 356 kcal |
Tuky | 0,6 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 88 g |
z toho cukry | 0,0 g |
Bielkoviny | 0,5 g |
Soľ | 0,18 g |
Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)
Ideálny na zjemnenie ciest a zahustenie omáčok, na prípravu náplní a dezertov.
Zjemnenie cesta
Na zjemnenie piškótového cesta môžeme nahradiť až 1/3 hmotnosti múky škrobom Gustin.
Zahustenie omáčky
Na zahustenie omáčky pridáme na 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Gustin rozmiešaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minúty povariť.
Skladujte v suchu!